Förkylningstider

God morgon!

Hoppas ni sovit gott!? Igår kväll var jag och ett föräldramöte (Lisas förskola) och Stefan på ett annat (Emils klass). Den här veckan har det gått i ett och vi har som sagt till och med varit dubbelbokade! När jag kom hem efter mötet kände jag mig hängig och det sved i halsen. I Loppis blogbag var det med en förpackning ColdZyme. Den ska ta bort halsont i ett tidigt stadium. Tog den och en huvudvärkstablett och lade mig.


I morse vaknade jag utan halsont! Jag som räknade med att få stanna hemma idag! Nu blir det lite frukost, ColdZyme och en promenad till jobbet! I handväskan åker även denna lilla söta förpackning Alcogel från DAX ner! Den doftar helt underbart!!! Solmogna hallon!

Ha en fin dag, tänk på att tvätta händerna ofta i dessa sjukdomstider och ha alltid en liten handsprit i handväskan!!

❤️

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *