TÄVLING – Vinn en SMAKBOX

God morgon bloggvänner!

Tänkte kickstarta denna soliga måndag med en riktigt fin tävling!! I mars så fick jag hem en stor låda fylld av massor av gott från Smakbox. Det var deras premiärbox. I början av juni kommer deras andra box skickas ut till alla prenumeranter, Smakbox – SOMMARFEST! Än har de inte avslöjat vad den innehåller, men den kommer att komma väl till pass till sommarens kommande grillfester! Visst låter det spännande!!?

smak

Nu har du chansen att vinna en sådan box fylld av läckerheter!

Motivera varför du vill vinna! För extralott i dragningen gilla även Smakbox och Matpärlan på Facebook och/eller Instagram och dela tävlingen på din egna blogg/Facebook/Instagram!!

Tävlingen avslutas 15 maj kl 20.00.

Lycka till!!

Please follow and like us:

49 reaktion på “TÄVLING – Vinn en SMAKBOX

 1. För en som är både en riktig gourmet och älskar överraskningar vore det riktigt roligt att vinna denna box. Längtar efter att få grilla och hoppas att smakboxen innehåller många härliga nyheter, för jag älskar att prova nya saker! Håller tummarna och hoppas att jag vinner, då blir det grillfest!

 2. Vilken kul tävling. Har läst mycket gott om smakbox

  Sv: perfekt 🙂 Jag tror du kommer gilla dem. Själv funderar jag på att ha i lite hackad mörk choklad nästa gång.

 3. På sommaren är det högsäsong för släktbesök. Fantasin börjar tryta och det blir ofta samma saker som ligger på grillen. Det vore jättekul att kunna överraska dem med lite nya spännande smaker ur en Smakbox!

 4. Hej!
  Jag tycker egentligen att det är spännande med nyheter.
  Men ofta handlar jag på slentrian och då blir det dessvärre inte så mycket nyheter i varukorgen.
  Nu har jag börjat gå på olika provsmakningar och på så sätt har jag kunnat hitta nya smakfavoriter, men detta skulle nästan vara ännu bättre och framförallt bekvämare.
  Gillar och följer såväl Matpärlan som Smakbox på både Facebook och Instagram (@leifdottir)
  Mvh
  Ann-charlotte

 5. Har sett bilder på förra smartboxen både på instagram, bloggar och fb. Känner att detta vill jag oxå prova. Massa nyheter som jag annars aldrig hade upptäckt.
  Fäljer på insta – knuttenpatrik

 6. Allt som har med grillning att göra låter intressant !!!
  Och överraskningar är alltid spännande – så jag hoppas bli utvald !

 7. Vi startar grillsäsongen tidigt hemma hos oss ! En överraskning till grillningen – låter spännande ! Kanske kan göra grannarna gröna av avund !?

 8. Jag älskar att testa nya spännande smaker, både i dryck och mat. Jag kan inte tänka mig något mer spännande än en Smakbox! Denna läckra låda hade gett mina sinnen den bästa presenten, och jag hoppas bli den lyckliga denna gång.

 9. Jag har länge tänkt att jag skulle pröva detta . Men jag har varit för feg för att beställa . Så för att våga hade det varit toppen att ”se att de inte va så pjåkigt” ändå. .

 10. Åh vad spännande med denna box ! Jag älskar att prova ny mat och annat gott och är tyvärr ensam om det i min familj proppad av kräsna barn och lika kräsen sambo . Dock ska jag bjuda hem min farmor som blir 85 för en helg runt hennes födelsedag och hon är en riktig livsnjutare så detta skulle vara något att prova med henne 🙂

 11. Dessa boxar måste vara de bästa uppfinningarna på länge! Älskar överraskningar och att få testa på nya och spännande produkter. Är inte heller blyg i köket och lagar gärna nya maträtter med exotiska ingredienser så när som på dagligen! Hoppas hoppas på att en smakbox levereras hem till min dörr!

 12. Jag skulle denna boxen vilja testa,
  Men varken för att fira eller festa.
  Nej, min Box skulle jag gömma,
  Ta fram den och långsamt den tömma.
  För den måste räcka ett tag,
  Inte försvinna över en dag…

 13. Min kille är lat men älskar mat. Det innebär att jag alltid är kock, han kan eventuellt lyfta på något lock. Denna box skulle kunna öka hans lust att själv få briljera, då kanske han i fortsättningen vill laga ännu mera.

 14. Åhhh härliga sommar som startas upp med en sommarfest för mig i början av Juni när jag fyller 35 år! En smakbox med sommarfest kan ge mig inspiration till nya festidéer att imponera mina göster
  med!

 15. Jag vill vinna denna box då den kan ge mig me rinspiration till min matlagning och nya goda smaker till sommarens grillning! Älskar att prova nya saker och upptäcka nytt i matvärlden och smaker så håller tummarna att jag vinner! 😀
  Gillar och delat på FB, gillar på instagram! 😀

  Kristina Norrman

 16. Gillar och laga mat och testa nytt i kombination,
  så för mig vore Smakbox en glädjande sensation
  som kan ge en massa inspiration!

 17. Jag är så dålig på att komma på nytt i mat livet. En smakbit vore perfekt här hemma! Då kommer även min sons smaklökar nå nya nivåer. Hoppas hoppas

 18. Perfekt när man behöver lite inspiration till nya rätter. Det är så lätt att fastna i samma maträtter som det skiftas emellan och då behövs en boost att komma ur sitt ekorrhjul och njuta av matlagningen.

 19. Jag är en nyfiken tjej,
  som vill testa varje ny grej.
  Problemet är min studieekonomi,
  som inte ger möjlighet till större utsväveri.
  Därför hoppas jag på turen att vinna en smaklig låda,
  som kan stilla min nyfikenhetsklåda. 🙂
  Följer på Facebook

 20. Att slippa välja och vraka på ICA och komma hem i alla fall med samma varor som jag brukar köpa vecka efter vecka, det kan Smakbox hjälpa mig. Skulle vara kul att överraska sommargästerna med något nytt som jag inte brukar bjuda. Gillar överraskningar och att få inspiration.

 21. Vad ska jag säga. Urusel på att komma på mat och just nu lagar min sambo väldigt mycket mat åt oss. Vore roligt att få överraska med något nytt! 🙂

 22. Älskar att få överraskningar i posten! Älskar att prova nya smaker! Vill gärna dela med mig till min familj. Skral kassa p g a sjukskrivning har dock gjort att det inte blir så många överraskningar för tillfället, budgeten tillåter inte det. Det här skulle bli en bra present till mig själv och familjen! Följer på Instagram lotlu.

 23. Jag har varit lite skeptisk till sådana här lådor när jag inte vet vad som finns i dem. Är de värda pengarna?
  Jag vill bli motbevisad, så låt mig testa!! Jag är den första att erkänna att jag hade fel!
  Jag gillar på fb

 24. Testa, smaka, njuta… det är så det brukar sluta!
  Tänk att få lite lyx i vardagen, jag som dessutom ofta känner mig tom i magen. Detta hade därför för mig varit en perfekt överraskning, något som innehåller både goda och näringsrika ting.
  Att det dessutom handlar om en smakbox av somrig variant, gör att jag inte kan tänka mig att innehållet skulle kunna smaka något annat än galant! 🙂

 25. Sånt här är roligt! Tävling kombinerat med en överraskning! Och klart an vill vara med och tävla, lika självklart att man vill grilla i sommar, har redan kommit igång med det! Så sommar sol och en smakbox, några vänner en grill med något gott så är allt som det skall!

 26. Sommaräventyr!
  På kvällen sätter vi på grillen fyr.
  Smakbox förgyller alla fester,
  Överraskar alla middagsgäster.
  tänk att få vinna en låda!
  En romantisk stund för älsklingen å mig,
  Det behöver vi båda…..

 27. Jag som en fattig student borde vinna då jag kämpar, möter svårigheter och tar mig vidare i hopp om en bra framtid. Detta skulle ge mig fortsatt tro och motivation på mig själv och livet

 28. Åh vilken dröm det vore att få pröva! Mitt matintresse är stort, men inspirationen är inte på topp i tentaperioder- vore toppen att få tillbaka köksglädjen och bjuda vännerna på något nytt! Håller tummarna!

 29. Som många andra småbarnsföräldrar hamnar man lite i ”samma gamla vanliga” banor vad det gäller maträtter. Men nu när även sonen börjar intressera sig för matlagning vore det kul att bygga på det intresset samtidigt som jag själv får sparken i baken att testa annat i köket.

 30. Smakboxen vore en supergrej att testa, men tyvärr måste studenten avstå för det mesta. Att testa Smakboxen som är fullt med nyheter, skulle ge mig väldigt mycket roligheter. Som en vinst skulle kontot tacka, så slipper jag resten av månaden äta macka. På instagram en följare fick, och jag fick drömma mig bort för ett ögonblick.

 31. Hade vart så roligt att testa, jag tycker det är roligt med mat men har dåligt att komma på nytt, behöver inspo!

 32. Har tipsat här om tävlingen: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/856517884482293?pnref=story och följer dig på FB under samma namn.

  Min motivering är att … jag älskar nya produkter … men ibland blir det lite fel. Det vore ju väldigt smidigt att få hem en box där någon annan redan har tänkt, och där jag kan vara säker på att det är bra produkter! Smidigt – och superspännande 🙂 Misstänker att jag skulle vara fast direkt om jag testar en gång!

 33. Gillar båda på både FB (Emma Emser Eriksson) och Instagram (emser1973) och har delat tävlingen på båda ställena 😄
  Jag har helt enkelt kört fast i makaroner och falukorv-träsket som småbarnsmor.
  Jag har alltid tyckt om att laga mat, men här behövs en låda härlig inspiation för att höja ambitionsnivån till vuxna smaklökar igen 😄

 34. Sådant pris får det verkligen att vattnas i munnen! Jag är lite försiktig av mig och har inte köpt någon sådan överraskningsbox hittills, men med en tävling är det bra mycket roligare! Denna sommar kommer jag inte träffa familjen så mycket och något extra vid möten vore fint att ha.
  Jag har inte Fb eller Instagram.

 35. Jag gillar fest, mat och överraskningar så det vore extra kul att få testa just den här boxen! Och allt som går att äta är ju alltid uppskattat efter som jag både är en gourmet och gourmand 🙂 Följer er båda på IG, anax_skafferiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *