TÄVLING – Vinn valfritt smycke från Christyle.se

God morgon!

Måndag igen, men solen lyser med sin frånvaro. Men vi får inte hänga läpp för det! Ny vecka, nya möjligheter! Hoppas veckan bjuder på mycket skoj!!

Jag tänkte börja veckan med en ny tävling! Jag har fått möjligheten i samarbete med Christyle.se att lotta ut valfritt smycke till er! Inte illa va?

Christyle.se är ett företag som värnar om människor, djur och natur samtidigt som de älskar smycken! Minst 10% av intäkterna för deras smycken går till välgörande ändamål, vilken står vid respektive smycke.

Varför inte passa på att köpa ett vackert smycke till dina barns fröken och samtidigt skänka pengar till Barncancerfonden?

underbara-froken

Underbara fröken med pärlor i vitt, rosa eller svart hittar du HÄR.

bastafrokenfargrand

Bästa fröken i blandade färger finns HÄR.

Detta vackra smycke med texten Dream, Live, Love finns i färgerna rosa, vitt och svart och där går överskottet till Hjärt-lungfonden. Du hittar det HÄR.

ah01rclose

De flesta armband kommer i en standarsstorlek, men du kan även ange egna mått. Skulle smycket trots allt inte passa så löser Christyle.se det till dig kostnadsfritt!

Nu har du alltså chansen att vinna valfritt smycke till dig själv eller varför inte till någon du tycker om!! Det är en perfekt present till Mors Dag den 29 maj. För att tävla ska du ange vilket smycke du vill vinna och varför. Extra stort plus om du följer Christyle.se Facebook och/eller Instagram också och delar tävlingen HÄR eller på din egen blogg!.

Tävlingen avslutas söndag den 22 maj kl 20.00.

Lycka till!!

Please follow and like us:

27 reaktion på “TÄVLING – Vinn valfritt smycke från Christyle.se

 1. hej
  jag är med och hoppas vinna detta fina som jag stolt skulle bära
  måtte det bli ett slut på detta

  Halsband Elephant – Stoppa tjuvjakten
  delar på fb
  mvh Titti

 2. Åh så svårt att välja. Men ”bästa fröken” då till mig själv som en egoboost men skulle nog beställa fler, den var fin och skulle ge en glädjande dag av att titta på varje dag!

 3. Finnes: En liten ettårig kille som söker med ljus och lykta (med mamma) efter present till mormor på morsdag! Råkade ha sönder mormors förra armband då jag var lite för hårdhänt med pärlorna. Är annars en snäll, charmig liten kille som bara busar och står i.
  Sökes: ”Armband till mormor” armbandet skulle passa bra! Min mormor är bäst och skulle stolt bära upp ett sådant armband!

 4. Vilken fin tävling och fantastiskt bra presenttips! Har jag turen att vinna skulle jag välja Save The Sea Turtles-armbandet! Min mamma verkligen älskar sköldpaddor och jag vet att hon skulle bli rörd till tårar av den gåvan.

 5. Så fin tävling! Om jag hade turen att vinna skulle jag ge ett par vita pärlörhängen till min sambos syster som ska gifta sig i sommar <3

 6. Vill vinna armbandet Save The Elephant. Matchar vilken klädsel som helst galant. Elefanter är kloka tålmodiga djur. Bär gärna detta armband som ödmjuk påminnelse om att värna om djur och natur. Kanske är det just jag som får glänsa på glassbaren i sommar. Hoppas på tur.

 7. Jag skulle vilja vinna armbandet ”Save The Elephants”. Vackra gråmelerade stenar och så fina berlocker på. Älskar elefanter!

 8. Följer på instagram, facebook och delat på facebook 🙂
  Jag vill vinna mamma-armband till morsdag fast inte rosa utan i lime (ljusgrönt) men med älskade mamma på, till min mamma. Hon kämpar sig genom varadagen och rädda liv hela dagarna, hon finns alltid där när man behöver henne mest. Vare sig jag är på andra sidan jorden eller precis bredvid henne. Hon förtjänar allt guld i världen vill jag säga, och detta armbandet skulle hon blir så glad över då allt hon har är grönt 🙂
  http://christyle.se/armband/mors-dag-armband/

 9. Jag skulle vilja ge ”Armband mot mobbning” med blandade pärlor till min son. Jag har själv blivit mobbad, så jag känner oro över min son som börjar skolan till hösten. Han sticker ut ur mängden, och det vill jag att han ska fortsätta våga göra. Därför ska det stå ”Ge aldrig upp!”

 10. http://christyle.se/armband/armband-save-the-elephants/ Föll för detta vackra armband. Tycker budskapet är viktigt när det gäller de djur som är utrotningshotade, speciellt elefanter. Vi har bara en jord så vi måste ta väl hand om den och alla djur som är hotade av utrotning. Därför vill jag mer än gärna bära detta armband som en påminnelse att jag stöder detta och vill rädda elefanterna.

  Gillar Cristyle.se på FB
  och följer på Instagram med
  namn julianna71

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 11. Det skulle vara så roligt att få vinna detta fina pris! Jag hade gett ett fint smycke till min sambo som jag vet kämpar på så hårt just nu. Det finns tusen saker som hon gör för mig och tänker alltid på andra före henne själv.

  Mvh
  Jonathan

 12. Jag skulle vilja vinna Armband till läraren i svart och ge det till mina barns lärare Thomas! En underbar lärare som bägge två haft och som den äldsta som slutat skolan för flera år sedan ännu pratar om, en lärare som kan fånga gymnasieelevernas intresse. Fler skulle vara som han:)

 13. Jag gillar smycken men jag gillar djur ännu mer! Jag blev så glad när jag såg armbandet Elephant. Det smycket skulle jag välja om jag vann! Jag älskar elefanter och har alltid fascinerats av dem. Jag har just läst boken Mannen som talade med elefanter, om och av Lawrence Anthony. Vilken fantastisk man han var. Jag tycker att Christine också är helt fantastisk som på detta sätt genom sina smycken hjälper djuren och främjar för att världen ska bli en bättre plats! Det behövs fler som hon!

 14. Save the Sea Turtles
  till mamma, 88, som är väldigt orolig. Hon sover med gångstavarna så att hon ska kunna försvara sig. Hon svarade ”grönt” på fråga om favoritfärg för många år sedan. Det kan ha berott på att jag hade paxat blått. I alla fall är de blåa/gröna färgerna lugnande och de omedelbara sinnesintrycken, det hon har framför sig, är allt hon har kvar när nu minnet sviker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *