TÄVLING – Vinn en SMAKBOX

God kväll!

Nu har vi ätit, Emil och Stefan har åkt på fotbollsträning och tjejerna tittar på film så jag tänkte passa på att bjuda er på en favorit i repris!! Jag har återigen fått möjlighet att lotta ut en SMAKBOX till Er läsare!!

smak

Smakbox är en låda fylld av ca 15 produkter som skickas till dig varannan månad för endast 189:- per box (produkterna har ett värde på 350-450 kronor). Ingen bindningstid, utan man kan när som helst avsluta eller pausa sin prenumeration. Nästa box skickas ut 17 augusti och har temat Nya vanor. Visst låter det spännande!? Nu kan alltså en av er vinna en sådan box!

För att vara med och tävla svara på nedanstående fråga och motivera varför just du behöver nya vanor!

Vad heter SMAKBOX två grundare? (svaret finns på hemsidan) Glöm inte att motivera varför du ska vinna!

Extra plus om du följer MATPÄRLAN och SMAKBOX på Instagram och/eller delar tävlingen där, på Facebook eller på din egna blogg.

Tävlingen avslutas 8 augusti kl 20.00. LYCKA TILL!

PS. Just nu får du 15% rabatt på priset om du beställer en SMAKBOX. Uppge bara rabattkoden MATPARLAN. Blir du vinnaren får du nästa månads box gratis istället!

Please follow and like us:

41 reaktion på “TÄVLING – Vinn en SMAKBOX

 1. Hej!!
  De heter Anna Dagälv och Per Ingman.
  Jag har aldrig provat smakbox, men det vore väldigt roligt! Vi har fastnat i vardagsmaten och behöver hjälp med nya ideer och produkter för att komma ur det!
  Jag delar tävlingen på fb och följer på instagram under namnet @arvidsimon.

 2. 1) Per Ingman & Anna Dagälv
  2) Jag har varit med i så sjukt många smakbox tävlingar i hoppet om att nafsa åt mig en utav dessa smakrika, inspirerande och super smarta boxar! Men hur mycket jag än försökt har jag än inte lyckats knipa en box. Är supertaggad på att testa en utav boxarna och få prova på en massa nytt, vilket är passande dessa sommarkvällar! Har dessutom bara sett och hört om dessa smakboxar men tyvärr aldrig provat en! Vore en riktigt rolig överraskning att få vinna en, håller mina tummar!

 3. Hej
  De heter Anna Dagälv o Per Ingman.
  Skulle va kul att testa. Jag är ofta med i olika grejor som smartons buzzador. Gillar att testa olika produkter o varit nyfiken på smakbox ett tag men inte tagit tag i det. Men detta tillfälle skulle va kul.
  Följer på instagram både dig o smakbox😍
  Kram Cissi

 4. Per Ingman och Anna Dagälv.
  Att få vinna boxen nya vanor vore ett fantastiskt sätt för mig att börja mina nya vanor. Då orken tryter att bryta upp det gamla krävs en spark i baken och tror att smakbox skulle lyckas utomordentligt bra med att bryta mina dåliga vanor.

 5. Anna Dagälv och Per Ingman.
  Jag är på jakt efter en egen hyrlägenhet, dvs en ny plats att bo på. Det innebär givetvis nya rutiner och nya vanor, vare sig man vill eller inte 🙂 Jag testar gärna nya produkter, men i o m flytten kan det komma i skymundan. Hade jag vunnit en Smakbox så skulle jag ju göra det!

 6. Hejsan!
  Vad rolig tävling!
  Ägarna till denna roliga affärsidé är Anna Dagälv och Per Ingman.
  Jag hade gärna vunnit denna smakboxen av den enkla anledning att jag aldrig tidigare har prövat på någon ”ny” mat men nu har jag börjat bredda vinnarna för att upptäcka nya smaker och hoppas på fler !

  Tack för möjligheten!

 7. 1. Anna Dagälv och Per Ingman

  2. Fast i vardagsträsket, snabbmakaroner, aromat.
  Drömmer om mer spänning på våra fat.
  En box med överraskning för sinne och smaklök.
  Ger nytt liv i vår fantasi och vårt kök.
  Hoppas få hem en gnutta magi.
  En låda som får oss att laga mat i en lyckans frenesi!

 8. Hejsan! Det är Anna Dagälv och Per Ingman som grundat Smakbox.
  Nya Vanor kan ju inte annat än bli en succé. Jag är ständigt i behov av nya vanor, jag planerar stort och sen är det stopp……Jag ser Smakbox Nya Vanor som en riktig rumpkickare 😊

 9. Anna Dagälv och Per Ingman

  Snart är vardagslunken igång, med jobb, skola och aktiviteter. Då vet jag hur det blir med inspirationen när jag ska bestämma vad vi eter (ehm, stockholmska, okej) … Hoppas på en smakbox med en massa spännande och nytt. Med ens blir idétorkan som förbytt!

 10. Anna Dagälv och Per Ingman heter grundarna!
  Jag vill vinna en smakbox för jag älskar nya smaker och mat! Att få inspiration i min annars ganska tråkiga matlagning, utan något somhelst påhitt eller spänning! Att få prova nya saker som jag säkert kommer fastna för skulle vara helt underbart!
  Följer på instagram!

 11. Per Ingman och Anna Dagälv
  Spaghetti och köttfärssås på måndag, potatismos och köttbullar på tisdag, kyckling på fredag. Jag vill inte äta samma mat föreviga vecka. Smakbox skulle ge inspiration att hitta nya produkter och recept på nya maträtter. Och få mig upptäcka om Smakbox är något för mig.
  Delat och följer på Instagram

 12. Anna Dagälv och Per Ingman är grundarna. Smakboxen kanske får mig att ta nya vägar i affären. Just nu ser matlistan likadan ut vecka efter vecka. Jag behöver få nya favoriter bland hyllorna till familjens jubel

 13. Hej! Först och främst, tack för en rolig och inspirerande blogg 🙂

  Gällande grundarna så heter de Per Ingman och Anna Dagälv. Anledningen till att jag signar upp mig för denna tävling och håller tummarna för Smakboxen med temat Nya Vanor är just för att jag själv med start 24e augusti (Kanske anländer Smakboxen i perfekt tajming till detta? Man kan alltid hålla tummarna 🙂 ) själv ska dra igång med nya vanor! Jag ska nämligen ta mig an en utmanande och inspirerande masterutbildning parallellt med heltidsjobb, det blir säkert tuff ibland men garanterat också lärorikt och kul! Då behövs nya vanor för att säkra att man hinner med både det som måste göras och det man vill göra, kanske kan någon/några av produkterna i Smakboxen underlätta detta? Det får framtiden utvisa 🙂

  Glad sommar!
  /Sara

 14. Per Ingman och Anna Dagälv heter grundarna.
  Har aldrig smakat dessa boxar så självklart vill jag gärna göra det för att få se om det är något jag kommer att fortsätta med.

 15. Anna dagälv och per ingman är grundare.
  Klart man vill testa nya spännande produkter men smakar det så kostar det. Tyvärr.
  Hade varit spännande att få se vad en smakbox kan bjuda på. Varit nyfiken på den ett tag. Mycket nytt för liten peng om jag förstått rätt. Passar liten plånbok 😉

 16. Per Ingman och Anna Dagälv.
  Jag vill alltid testa nya saker, boxar och vanor. Det är bra för själen.
  Jag delar såklart även på FB

 17. Svar: Per Ingman & Anna Dagälv
  Motivering: Vi älskar mat och nya smaker i den här familjen. Att får testa en smakbox vore jättekul. Blir säkert en hel del diskussioner om vad som är bra och vad som är mindre bra och vad vi ska köpa igen 😀

 18. 1.Svar: Per Ingman 🍀 Anna Dagälv
  2.Svar: Jag vill vinna för att jag vill bjuda min dotter på en riktig fin middag med produkterna i smakboxen för det hade varit en riktig behövande kväll för oss 🍀💕✨

 19. svar: Anna Dagälv och Per Ingman

  Jag har aldrig hört talas om smakbox förut så det skulle vara kul och få prova denna och se om det är något för mig. Har inga problem att testa något nytt i hemmet.

 20. Svar: Anna Dagälv och Per Ingman.
  Jag är väldigt rädd och försiktig när det gäller att testa nya produkter. Detta skulle vara perfekt att prova sig fram med nya produkter. Kanske hittar en ny favorit jag inte kan leva utan!?

 21. 1. Anna Dagälv o per Ingman.

  2. Är alltid sugen på att prova nya saker.
  Har sett bilder på de förra boxarna både på instagram, bloggar och fb. Känner att detta vill jag oxå prova. Massa nyheter som jag annars aldrig hade upptäckt.
  och konceptet nya vanor låter som en bra start på hösten.

 22. Hej!
  SMAKBOX grundare heter Anna Dagälv och Per Ingman.
  Jag skulle verkligen behöva nya vanor, då mina nuvarande inte tillför något direkt positivt för mig.
  En förändring till det bättre känns väldigt angeläget och Smakboxen skulle mycket väl kunna fungera som startskottet för denna förändring!
  Följer, Matpärlan och Smakbox, samt delar tävlingen på Instagram (@leifdottir).
  Trevlig helg!

 23. Per Ingman och Anna Dagälv. Är lockad av det nya och tycker det vore jättespännande att pröva en Smakbox full av inspiration

 24. Jag älskar nya produkter, och oftast är det ju genom någon annan som man provar något nytt och hittar nya favoriter. Så tack, Anna Dagälv och Per Ingman för att ni kommit på en sådan kul idé. Så roligt för hela familjen att få öppna lådan tillsammans och hitta på recept eller bara hugga in på något direkt. Vad jag ser av tidigare boxar så är det många produkter jag inte ens hade en aning om att de fanns, så det låter ju väldigt spännande att få prova det som ”nya vanor” innehåller.
  Har tyvärr ingen blogg att dela på, men delar gärna med mig av smakboxen 😉

 25. Anna Dagälv och Per Ingman
  Just nu bor gubbvännen på korttidsboende efter ett otäckt fall med månadslång sjukhusvistelse. Vi har missat hela vårens måltider tillsammans och snart även sommarens. Nu, inom kort, kanske, får han komma hem och vi har sedan före fallet 18 mars alkoholfri ”champagne” stående i skåpet. Så Smakboxen kan förgylla vår Välkommen hem!-fest.

 26. Anna Dagälv och Per Ingman
  Jag har bestämt mig att hitta varje vecka ett nytt matprodukt och maträtt för att inte tröttna på matlagningen. Smakbox skulle vara välkommen startskott i mitt ungkarlsköket. Delat, gillar på Instagram @zebstars

 27. 1)
  Smakbox grundare är Anna Dagälv och Per Ingman!

  2)
  Vill få familjen att vidga sina vyer
  och även få chansen testa nya menyer
  Det är så lätt att i vanorna fastna,
  där pannkakor varvas med korv och pasta
  Skulle behöva denna spark i baken
  för att komma igång och förnya maten!

 28. Hej! Anna Dagälv & Per Ingman grundade företaget.

  Anledningen till att jag skulle vilja vinna är för att utmana mig till att våga äta nya saker då jag själv har svårt att själv ta initiativ till detta. Att få prova matboxen skulle vara en motivationskraft till att gå utanför bekvämlighetszonen och våga, samtidigt som jag och pappa får oss en liten utmaning i köket.
  /Thea

 29. Anna Dagälv & Per Ingman är grundarna till företaget!

  Jag tycker att det är så kul att laga mat och hitta ny inspiration. Nu när skolan börjar igen så räcker inte studentplånboken långt, då börjas det med de tråkiga matlådorna. Hade varit så kul att inspireras och få nya idéer från smakboxen och kunna lyxa till matlådorna med
  Lite nya idéer.

  Hade varit så kul att få testa, håller tummarna

 30. 1) Per Ingman & Anna Dagälv
  2) Älskar att laga mat och nu som mamma till en sexårig dotter som älskar att baka och laga mat så försöker vi göra det tillsammans. Men inspirationen finns inte alltid.. Särskilt inte efter 2,5 års sjukskrivning för utmattning. Så hjälp oss få en skjuts framåt i våra matlagningsäventyr! 🙂

 31. Har delat på fb under namnet Manda Nysson. Svar: Per Ingman & Anna Dagälv.
  Jag började träna i början av sommaren och har fått mycket resultat. Nu har det dock stannat av lite och tror att nya vanor av kosten skulle göra susen! Vet dock inte riktigt vart jag ska börja, så hoppas på att vinna denna och att den hjälper mig på traven!

 32. Låter spännande med en smakrik hjälp på traven mot bättre vanor. Har aldrig hört talas om Smakbox. Låter jättespännande! Kul idé.

 33. Anna Dagälv och Per Ingman
  Med Smakboxen kan jag utmana mig själv till att våga pröva nya saker, varor som jag annars inte ens skulle fundera över om de är gott eller inte, bara tycka att det är läskigt med det nya.

 34. Grundarna Anna Dagälv och Per Ingmans smakbox lär ta min matlagning till nya höjder, och jag hoppas finna smaker från himmelska fröjder.
  Då jag snart flyttar hemifrån kan jag fortsätta få inspiration från Matpärlan, men lägga samma summa på mat som mina föräldrar – jag inte längre kan. Smakbox är lösningen för att fortsätta inspireras i min matlagning så det inte plötsligt tar stopp, och fortsätta dela bilder av det jag skapar för att inspirera om ny mat till ett plånboksvänligt belopp!

 35. De som grundade Smakbox heter Anna Dagälv och Per Ingman.

  Matlagning är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Nu har vi precis köpt ett härligt gammalt hus,
  en riktig träpärla med takhöjd och magnifikt ljus!
  Det bästa fås dock när vi öppnar dess dörr,
  möts av en vildvuxen trädgård med anor från förr!
  Här samlas vi gärna efter vardagens bestyr,
  njuter av varandras sällskap och delar smakäventyr!
  Men med renoveringsbehov -hur mycket vi än vill,
  blir inspirationssökandet lidande, tiden räcker inte till!
  En Smakbox skulle återigen skänka glädje till vårt kök,
  trots rivna väggar, byte av fönster, damm och stök!
  Ty, jag har hört att det är här inspirationen fås som bäst,
  sedan kan vi bjuda alla hjälpsamma själar på en hejdundrande fest

 36. 1. Per Ingman & Anna Dagälv grundade Smakbox
  2. När vardagarna börjar rulla på igen med alla tider att passa, fritidslämningar, fotbollsträningar och mathandlingar, skulle smakbox verkligen ge oss en extra krydda i matlagningen, både med att vi får se nya produkter, smaka på varor vi inte brukar handla, bli inspirerade. Jag vet att det kommer bli en fajt vem som får öppna boxen om den skulle hitta hem till oss.

 37. 1. Grundarna heter Anna Dagälv och Per Ingman
  2. Jag har det lite extra kaosartat i mitt liv nu och behöver göra en rejäl omstart på alla områden i livet. Kanske kan en smakbox med tema nya vanor hjälpa mig en bit på vägen. Jag gillar och följer på instagram också.

 38. Svar: Anna Dagälv och Per Ingman
  Överraskningar är det bästa jag vet
  i Smakboxen finns alltid någon ny läckerhet
  så spännande att se vad som finns inuti
  för mig blir det varje gång ”pricken över i”
  just nu behöver jag många prickar
  glada överraskningar och kickar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *