Hinza – mer än bara en väska

I samarbete med Hinza

God morgon!


Sitter här vid köksbordet med Lisa som äter frukost (läs snorar och tittar på Youtube-klipp). Hon har åkt på en rejäl förkylning! Skruttan! Så det blir en hemmadag med näsdukar, nässpray och halstabletter. Vid lunch kommer Maja hem från Finland! Lisa har frågat si så där en 25 gånger sedan hon vaknade om det är lunch snart och det beror nog inte på hunger med tanke på takten hon äter frukost i!

Måste visa er!! För någon vecka sedan kom ett paket från Hinza! Tack snälla ni!!!


Vilken smart väska!!!! Så många användningsområden!

 • I trädgården – samla alla små redskap i den ihop med fröpåsar. Eller plocka höstens skörd i den! Stadig och tålig väska! Bara att skölja ur efter användning!
 • På stranden – ta med handduk, badkläder, sollotion, en bok och lite fika! Allt får plats. Har du barn så ta en väska med med strandleksakerna. Sandigt och blött? Inga problem, bara att torka ur!
 • Till shoppingen – färska grönsaker, frukt och blommor från torget. Ska du handla lite i butiken så ta med din Hinza och skippa påsen så värnar du om vår miljö!
 • I hemmet – ha den som tidningskorg, lägg din stickning/handarbeten i den, leksaker…..som ni ser, den kan användas till allt!! Inte minst är det en snygg inredningsdetalj!

Väskan finns i två storlekar. Jag har den stora som rymmer ca 15 liter och har en maxvikt på 15 kilo. Den lilla väskan passar perfekt i cykelkorgen, rymmer ca 7,5 liter och har en maxvikt på 10 kilo.

Väskorna består av återvinningsbar polyetenplast. Varianten jag har består heter Green plastic och är gjord av den förnyelsebara råvaran sockerrör. De tillverkas i Hillerstorp i Småland och den första väskan tillverkades redan 1950. Den blev snabbt populär i de svenska hemmen!


Finns i massor av fina färger. Kika in här och hitta din favorit!!

Vet ni?! Jag fick även möjligheten att lotta ut en likadan väska som jag har! En stor green plastic i färgen Tropikrosa!

 • Följ Hinza och Matpärlan på Instagram.
 • Svara här nedan på frågan: Vad kommer du i första hand använda väskan till om du vinner?
 • Dela gärna tävlingen på din Instagram/blogg för extra vinstchans!

Tävlingen avslutas 19 mars 2017 kl 20.00.

LYCKA TILL!!

Nu ska jag och Lisa spela spel!

Kram och ha en fin fredag!! ❤️

Please follow and like us:

34 reaktion på “Hinza – mer än bara en väska

 1. Hej!
  Eftersom vår familj är ute i skogen och på utflykter så ofta tillfälle ges kommer Jag använda den där , att packa matsäcken i 😍

  Kram, Sarah.

 2. Hej!
  Underbar väska😘👌🏼
  I den skulle jag packa med bullar,kakor,saft,kaffetermos och en stor filt😘 Sen skulle vi traska ut i skogen för en mysig stund med familjen….Jag älskar att vara ute i vår natur!
  Kram/Jenny!

 3. Den verkar vara så praktisk och jag ser många användningsområde för den! Filtarna på altanen, svamparna i skogen och alla gånger vi har picnic! Följer och delar på IG under @fdenstore

 4. Jag kommer använda den som strandväska på min och barnens hett efterlängtade resa i maj! Äntligen har vi bokat! Vi har inte rest utomlands på så länge och nu är vi taggade till tusen. Den här strandväskan skulle sätta pricken över i på vår väg till stranden!

 5. Jag skulle använda väskan till sommarens alla picknicks och utflykter! Perfekt storlek där man får plats med både badgrejer och mat så att man slipper ta med flera väskor😃

 6. Åh! Har önskat mig en sådan länge! Det finns ju så många användningsområden för den 😊Jag skulle bland annat använda den till att packa ner matsäck till våra små roadtrips, ha mina simkläder och handduk i den på väg till badhuset eller stranden och använda den till kompletteringsinköpen i matbutikerna! Mer miljövänligt än att köpa plastpåsar 😊
  Följer och delar på Instagram som @gratisprinsessan

 7. Jag skulle ha den ursnygga väskan till jobbpapper och matlåda till jobbet. På fritiden hade den varit utmärkt att ha packning i när man ska på utflykter och fotbollsturneringar med barnen.

 8. jag skulle ta med min på min resa till Spanien i sommar.
  skulle ha snyggast strandvägen vid stranden la mata i torrevieja . maxad min bikini perfekt

  håller alla tummar och tår.

 9. Perfekt till stranden. Stor och bra så man slipper flera väskor. Den kommer naturligtvis att få följa med på alla båtresor vi gör med vår båt.

 10. Hej!
  Kan använda den bla när man går till affären och handlar eller när man går på picknick med någon man tycker om då packar man ner det man vill ha med sig. Man kan använda den till mycket mer

 11. Perfekt till badkläder efter jobb på camping. 7 dagar i veckan…Juni juli och augusti. Då måste man ta salta dopp ofta!😀

 12. Jag kommer tll att använda den när jag handlar eller när jag är på picnick/utflykter med barnen. Försöker alltid att ha med mig någonting att lägga min mat som jag handlar i eftersom jag inte tycker det är miljövänligt att köpa nya plastpåsar hela tiden. Jag kommer att hitta många användningsområden till denna snygga väskan 😍

 13. Jag skulle verkligen behöva en sån. Pga min sjukdom kommer jag att få en permobil nu och den här väskan vore PERFEKT att ha med i den med allt jag ändå måste ha med mig. En vanlig väska kommer bli nedstänkt och smutsig och inte riktigt palla trycket.

 14. Hejhej!
  Hade använt väskan till allt möjligt men speciellt när jag handlar och är ute på färd och behöver matsäck😍
  Sett flera som haft såna och tänkt köpa, de ser verkligen så praktiskt ut så håller tummarna för mig själv🙈
  Kram

 15. Åhh har velat ha en sådan väska så länge. Perfekt till alla möjliga tillfällen. Stranden? Roadtrips? Shopping?. Funkar till alla olika tillfällen. Och snygg är den också till råga på allt. Vore guldvärt verkligen! Håller alla tummar och tår så jag får ta nytta av denna så fort solen kommer fram och man kan ha picknick men nära&kära! 🙂

 16. Mattidningsförvaring! Jag tittar jämt i mattidningar, och eftersom det sker på lite olika ställen i huset är det lätt att tidningarna sprids ute … Inte särskilt chict. Väskan är så snygg att den måste synas, och självklart får den även följa med på resor och shopping 🙂

  Har delat och följer på ig som @mikkimuz

 17. Perfekt väska när vi åker på bilbingo. De andra dagarna för att ta med allt ut i trädgården som behövs just då, kaffe eller verktyg.

 18. Jag vill bli sann miljövän och sluta köpa plastpåsar till mina inköp!
  Väskan ska hänga med till butikerna och återanvändas gång efter annan!

 19. Den färgsprakande väskan passar till så mycket ! En variant kan bli att ha den rena tvätten i när den hängs upp på tork ute – i solskenet ! Ännu läckrare kan bli att ha den som ”picknickskorg” – med allehanda godsaker – speciellt när barnen är med ! Skulle glatt kunna plocka härliga kantareller i den – men eftersom den är så färgglad – är jag rädd för att synas – av andra svampletare !!

 20. Åh vad den verkar bra Den skulle vara med på mycket Framförallt när vi handlar Men även till alla tidningar som är överallt En färgklick i vårt röda hus med hjärta Love/Anneli

 21. Den fina väskan ska få stå för lite design och glädje i min annars ganska så vardagliga vardag. Att jag både kan bära hem varor från affären, till att ha i trädgården när jag och barnen planterar fröer och sedan enkelt skölja ur för att låta barnen fylla den med leksaker och bära omkring på när kvällen kommer är ju helt genialt. Ytterligare ett plus för de fina färgerna, så härligt med en väska som sprider energi och har ett så lekfullt och glatt utryck.

  (gillar på instagram under ulvali66)

 22. Åh vilken perfekt väska att ha på sommarutflykterna i båten! Vi har en liten motorbåt och det ligger ofta lite regnvatten i botten å gör det inte det skvätter det när man kör. Tänk va smidig denna hade varit då! Och när man ska hoppa ur kan jag ställa den på stranden utan att smutsa ner eller blöta ner innehållet. Hade jag vunnit denna väskan hade gamla stråkorgen fått pensioneras och Hinza blivit nya trogna trotjänaren! Heter belliellan på instagram och delar tävlingen där med 🙂 (förra året snackade sambon om att köpa en plastback, sån man förvarar grejer i å ha som ”utflyktskorg”, herregud vad möe smidigare denna hade varit!!)

 23. WOW! Sååå snygg! Älskar färgen!
  Jag kommer definitivt använda väskan dagligen! Perfekt att ha till jobbet! Matlådan och allt annat får plats – och sedan kan jag använda den till ”handle-väska” på hemvägen från jobbet! Skulle känna mig så snygg bredvid denna vackra!
  Följer och även delat på instagram (aneritrea)

 24. Jag skulle i första hand ha den som väska till jobbet. Där hade jag fått plats med allt som behövs block, pennor, mobil, frukt, matlådor osv.
  Följer på insta annahillevi1970

 25. Till böcker, block och alla anteckningar jag har med mig till och från jobb. En sådan snygging måste ju vara med mig hela dagen 😃😍😃
  Gillar och delar på instagram!
  Hoppas på tur!
  Chelsealotta

 26. Hejsan!

  Jag skulle använda den bl.a som strandväska i sommar och packa ner baddräkten, handduken, solkrämen och naturligtvis kaffet och dom nygjorda mackorna. Följer båda sidorna på Instagram med namn: madde_cancersurvivor Hoppas så på lite tur nu.
  Kram

 27. Hej!

  Jag skulle packa ner en riktigt god frukost i den fina väskan och ta med mig min älskade dotter på en härlig picknick. Hon behöver verkligen få skämmas bort nu, då hon kämpar så med sjukdom. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten mig ska nå, så vi båda en härlig utflykt kan få. Jag följer sidorna med instagram konto: skogsfrun53

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *