Det ska vara lätt att hitta rätt

I samarbete med roomly.se

God kväll!

Här hemma rullar vardagen på och det är sista veckan i skolan för de två stora barnen. Lisa går på fritids i två veckor till innan det är dags för även henne att ta sommarlov. Här hemma fokuserar vi mest på att gå altanen klar för att sedan komma till det roligaste – att inreda den! Vill tipsa er om en superbra hemsida när man vill köpa inredning. Den heter roomly.se och det är en sida som samlar Sveriges inredningsbutiker på en och samma sida så du slipper surfa runt på olika sidor. Perfekt – eller hur?! Man söker då enkelt på ett varumärke eller vilken typ av rum du ska inreda eller kanske rent av vilken typ av möbel du letar efter.

Denna snygga soffgrupp skulle göra sig bra på altanen! Jag sökte på utomhus och soffbord och gjorde sedan ett urval på divan. När jag sedan hittar vad jag är ute efter klickar jag på bilden och ser du vilken butik/leverantör som säljer den. Det blir med denna tjänsten mycket enklare att jämföra priser mellan olika butiker för liknande varor. Roomly har ett samarbete med ca 65 butiker och har därmed ca 120.000 varor i sitt utbud. Det ska vara lätt att hitta rätt till bästa priset!

Har ju länge varit ute efter en snygg lampa till vardagsrummet. Har blivit totalt förälskad i dessa rökfärgade lampor.

Den är tillverkad av munblåst glas. Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd i grått gör denna lampa till en oslagbar inredningsdetalj i ditt hem. Den är snygg som den är, men ännu mer superlyxigt att hänga flera tillsammans på olika höjder. Me like!

Denna sida är verkligen ett trevligt tidsfördriv och man kan göra många fynd! Den uppdateras varje dag med nya varor, alltid kontrollerade och av bra kvalitet!

Hoppas ni också gör bra fynd!!

Kram!!

 

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *