Rosenserien

I samarbete med Rosenserien

Så här i vintertid blir min hud väldigt torr. Det skulle väl inte göra så mycket om det inte var för att den kliade så jag tror jag ska bli knäpp! Särskilt benen! Rosenserien som är en svensktillverkad hudvårdsserie värnar inte bara om din hud utan också om vår miljö! I samarbete med dem har jag fått testa deras nyhet Body butter shaping. Den är mjukgörande för hela kroppen och har även en uppstramande effekt, så den kan med fördel användas på hud som utsatts för påfrestning som viktnedgång eller graviditet.

Inte bara det att deras produkter doftar så gott, de hjälper verkligen! Benen är inte alls lika torra och det bästa av allt är att man kan smörja benen precis innan läggdags utan att de känns kladdiga och fastnar på lakanen. Produkterna är 100% naturliga! En favorit från Rosenserien är deras deo. Man är garanterat fräsch en hel dag utan att lukta svett! Den har jag använt i många år! Produkterna finns bland annat att köpa på Life, Hälsokraft och utvalda salonger. Vill ni testa en ny hudvårdsserie som håller vad de lovar, testa Rosenserien! Jag kan garantera att ni inte blir besvikna!!

Kram!!

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *