Något att längta efter…….

God kväll!

Sitter i soffan och slappar. Saknar verkligen att göra nåt kul nu när jag suttit flera veckor med foten i gips och nu artos. Få gå på bio och kanske ett mysigt restaurangbesök. Det skulle jag verkligen behöva nu med denna trista start på hösten!! Äter ni ofta på restaurang och vad föredrar ni att äta? Hos Bokaborddirekt hittade jag min nya favoritrestaurang (Shahrzad i Stockholm, persiskt kök). Hos dem kan man boka bord dygnet runt på restauranger i hela Sverige. Man kan söka på både region och vilket typ av kök man önskar (persiskt, asiatisk, amerikanskt osv). I love it! Så kul att testa nya restauranger som man förmodligen aldrig hittat om man inte sökt där! Jag tycker om att testa olika kök med nya smaker och kryddor som vi inte använder så ofta i vår matlagning.Testa ni också!

(bild lånad av Shahrzad)

För visst är det något alldeles speciellt att få sätta sig vid dukat bord och bli serverad och bara kunna njuta av maten, den vackra inredningen och sällskapet!!

 

Ha en mysig lördag kväll!!

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *