Teernas guld

I samarbete med London Tea Exchange Nordic

Hej på er!

Hösten kom med stormsteg i år och snart står vintern för dörren! Så mysigt tycker jag! Älskar att krypa upp under en filt i soffan med en kopp te och se en spännande film. Håller ni inte med mig?

Här om veckan fick jag ett väldigt passande utskick från London Tea Exchange. De har funnits i UK i 10 år och har världens bredaste sortiment av premiumteer. Alla teer odlas minst 1200 meter över havet, är helt ekologiska och odlingarna görs under mycket bra förhållanden. De har tagit två priser i Guinness rekordbok för sina teer och jag kan verkligen bara hålla med, de är i en klass för sig!! Nu till jul kommer de att börja sälja teböcker på Harrods. En perfekt julklapp!! Förhoppningsvis kommer de, och det är deras målsättning, öppna ett tehus i Stockholm inom kort. Tills dess kan du beställa deras goda teer i deras webbshop. Överraska någon du tycker om (eller dig själv) med en extra fin julklapp i år!!

 

Ha en fin fredagskväll!

Carina

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *